Takläggare Hofors

Kvalitetstak av moderna material

Tjänster

ALLT FÖR HUSETS EXTERIÖR

Hos oss kan du få hjälp med mer än takläggning. Vi tar oss an allt som har med ditt hus utsida att göra.

Nya fönster och dörrar hjälper dig att skydda huset och kan erbjuda stora besparingar gällande uppvärmningen. Faktum är att just fönster och dörrar hör till de delar av fasaden som läcker mest värme. Här lönar det sig att investera i lösningar med så god isoleringsförmåga som möjligt. Vi levererar och installerar fönster och dörrar från finska tillverkare som håller högsta kvalitet. Hör av dig till oss så visar vi alla de snygga modeller som du kan välja mellan.

Behöver fasaden snyggas till? Låt oss sätta ny panel på ditt hus och välj gärna en ny snygg färg för att ge huset en ny karaktär. Vi jobbar med samma effektivitet och precision när vi renoverar fasader som när vi lägger tak.

Taksäkerheten får du heller inte tumma på. Vi ser till att sotaren kommer upp på taket tryggt för att göra sitt jobb. Samma sak om du måste upp på taket och skotta snö - här är fasta stegjärn otroligt viktiga för att du ska kunna jobba säkert.

När det regnar måste avvattningen fungera optimalt så att det inte stänker mot fasaden. Med våra snygga och hållbara häng- och stuprännor är huset säkert.

Låt ett proffs lägga ditt nya tak. Det lönar sig!